::suka duka seorang saya:: ...

Tuesday, June 29, 2010

::Aktiviti oh aktiviti::

Salam...
Dear blogku,
Baru nk bermula dah buntu. Takde idea sudah mau bercerita apa. Bagaimanakah mahu meneruskn perjuangan di medan blog ni. Niat hati mahu menjadi blogger tegar.. Tp baru di tahap permulaan, sudah ketandusan idea.. Huhu..

Apakah yg menarik utk dikongsikan di sini??.. Emmm.. Di ketika ini, tidak utk cerita peribadi... Sbbnye saya tidak mahu ada pihak yg makan hati dgn saya. Saya tak rela utk menyakiti perasaan org2 yg saya sayangi..

Ok la. Tak nak dh cerita psal perasaan2 ni.. Mood harus kene ceria je hari2.. Hehe.. So, hari ni nk share cerita psal aktiviti2 saya mggu lpas yg tak sempat diupdate angkara busy menyelesaikan 1 misi penting. Haha.. Akhirnya misi berjaya dilaksanakan.. YES..YES... Misi itu akan diceritakan pada entri nant2 la. Sbb kekurangan bahan utk diletak di sini buat masa ni..

So skrg ni, meh layan cerita aktiviti saya pd mggu lepas..Aktiviti 1 : Menjamu selera di Tony Roma's.

Aktiviti mkn ni dijayakan bersama CintaHati saya di Sunway Pyramid. Sgt teruja sbb ni 1st time saya dan dia mencuba makanan di situ setelah direkomen oleh kwn saya.. Sgt menarik menu2 yg ada. Alhamdulillah, akhirnya dapat gak merasa.. Thanks to my CintaHati sbb sudi temankan saya menjamu selera di Tony Roma's itu.. :)

Tgk la skeping 2 gmbar sbg kenangan utk tantapan anda.. Hehehe...

*

*

*

Ni saya punya.. (nama menu ni lupe plak..)
*

*

*

*

Ni CintaHati punya

*

*

*

*


*

*

*

*

Dah berjaya dihabiskan oleh saya.. ( katakn tidak pada sayur!!)Aktiviti 2 : ????

Nanti la eh.. Next entri la.. Pnat nk cari gmbar. Lupe plak kat mane ntah smpan gambar2 tu.. Kepada blogku ini, tggu tau. Nanti saya update aktiviti ke 2 itu..
Daaaaaa.... :)